HALLEVES BURGONYÁVAL

Hozzávalók:

✓ 400 g tőkehal filé
✓ 350 g burgonya
✓ 2 fej hagyma
✓ 3 evőkanál napraforgóolaj
✓ 1 csomag friss leveszöldség keverék
✓ 1,2 l halászlé alap
✓ 15 g petrezselyem

Elkészítés:

✓ Meghámozzuk a burgonyát, kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk.
✓ Az olajat egy serpenyőben megmelegítjük, a hagymát a leveszöldségekkel 3 percig pároljuk benne. Hozzáadjuk a burgonyát, és további 2 percig főzzük.
✓ Hozzáadjuk a hal kivételével a többi alapanyagot és felfőzzük kb. 15 perc alatt.
✓ Finomra vágjuk a petrezselymet.
✓ Beletesszük a halat is, és kb. 8 percig főzzük.
✓ Ízesítjük borssal és petrezselyemmel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük