TONHALAS PENNE

Hozzávalók:

✓ 150-200 g teljes kiőrlésű penne ✓ 1 doboz olajos tonhal ✓ 1 fej hagyma ✓ 250 g olasz zöldségkeverék ✓ 1/2 doboz kockára vágott konzervparadicsom ✓ bors ✓ 1 teáskanál olasz fűszerkeverék ✓ 1 teáskanál kapribogyó

Elkészítés:

✓ A pennét megfőzzük a csomagolásán szereplő utasítás szerint. ✓ Kinyitjuk a tonhal konzervet. ✓ A hagymát apróra vágjuk. ✓ A serpenyőben felmelegítjük a tonhal olaját, ebben fonnyasztjuk meg a hagymát. ✓ Amikor a hagyma kész, hozzáadjuk a tonhalat, a kapribogyót, és egy rövid ideig együtt pároljuk tovább. ✓ Hozzáadjuk az olasz zöldségkeveréket, a paradicsomot, az olasz fűszer keveréket és megborsozzuk. ✓ A leszűrt tésztát összeforgatjuk a tonhalas szósszal. Tipp: Ha a pennét cukkinira cseréljük, akkor fogyaszthatjuk a 2-es fázisban is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük