HUMUSZ

Hozzávalók:

✓ 400 g csicseriborsó ✓ 2 evőkanál szezámmag ✓2 gerezd fokhagyma ✓2 teáskanál jó minőségű curry fűszer ✓ 1 citrom leve ✓ 1 evőkanál olívaolaj ✓ 1 tasak PRODIMED kenyér

Elkészítés:

✓ A csicseriborsót kb. 5 percig főzzük, leszűrjük és eltávolítjuk a héját. Ettől lesz a humusz extra krémes, de ezt ki is hagyhatjuk. ✓ Az összes hozzávalót addig turmixoljuk, amíg krémes állagú nem lesz. ✓ Ha túl sűrűnek ítéljük, fokozatosan adjunk hozzá egy csepp vizet. ✓ Készítünk hozzá PRODIMED kenyeret a dobozon lévő leírás szerint. ✓ Jól záródó edényben, hűtőszekrényben tároljuk, így egész héten fogyaszthatjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük