KRÉMTÚRÓS PALACSINTA

Hozzávalók:

✓ 1 tasak PRODIMED vaníliás palacsinta ✓ 1 evőkanál krémtúró ✓ 1 levél menta apróra vágva (elhagyható) ✓ olívaolaj

Elkészítés:

✓ Elkészítjük a PRODIMED palacsinta tésztát a csomagoláson lévő leírás szerint, hozzákeverjük a túrót és a mentát (opcionális). ✓ Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és a normál palacsintához képest kisebb, kb. 10 cm átmérőjű tésztát sütünk. Használhatunk hozzá nagyméretű pogácsa kiszúrót, ha szabályos kerek formát szeretnénk. ✓ A palacsinta mindkét oldalát addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük