LAZAC BORSKÉREGBEN

Hozzávalók:

✓ 1 evőkanál színes bors
✓ 100 g lazac filé
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ 1 szál rozmaring
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti

Elkészítés:

✓ A lazacfilét bedörzsöljük sóval és a borssal úgy, hogy kéreg alakuljon ki rajta.
✓ Serpenyőben megmelegítjük az olajat, és beledobunk egy szál rozmaringot. A hal mindkét oldalát kb. 4 percig sütjük, amíg halványbarna nem lesz.
✓ Egy szép, meleg tányérra tálaljuk, a tetejére tesszük a rozmaring szálat.
✓ Köretnek PRODIMED krumplipürét vagy rösztit készítünk hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük