FŐTT PISZTRÁNG

Hozzávalók:

✓ 2 db megtisztított pisztráng
✓ 7,5 dl víz
✓ 2 zellerszár
✓ 1 nagy póréhagyma karikákra vágva
✓ 1 apróra vágott vöröshagyma
✓ 2 szál petrezselyem és 2 szál kapor
✓ 1 babérlevél
✓ 1 teáskanál só
✓ fehér bors
✓ 1,5 evőkanál citromlé
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti

Elkészítés:

✓ A húsleves összes összetevőjét felforraljuk egy fazékban, 10 percig főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk teljesen kihűlni.
✓ A pisztrángot serpenyőbe tesszük, felöntjük a húslevessel úgy, hogy ellepje. Lassan felforraljuk, hagyjuk 15 percig főni.
✓ Ízletes salátával tálaljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük