VEGÁN CSOMAGOK

Hozzávalók:

✓ 1 fej saláta
✓ 100 g tofu
✓ 2 retek felszeletelve
✓ 1 marék friss spenót
✓ 50 g póréhagyma apróra vágva
✓ szójaszósz
✓ 1-2 zúzott fokhagyma-gerezd
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti

Elkészítés:

✓ A tofut egy kevés szójaszósszal, sóval és borssal bepácoljuk, állni hagyjuk fél óráig.
✓ A póréhagymát a fokhagymával egy wok-ban olívaolajon, készre sütjük. Hozzáadjuk a tofut, és addig sütjük, amíg szépen megbarnul.
✓ Végül hozzáforgatjuk a spenótot, amíg össze nem esik, majd a tűzhelyről levéve belekeverjük a retek szeleteket is.
✓ 2-3 nagyobb salátalevelet tányérra teszünk, ezeken tálalunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük