GAZPACHO

Hozzávalók:

✓ 1 piros kaliforniai, vagy kápia paprika
✓ 1 tasak PRODIMED paradicsom leves vagy 400 gramm paradicsom (fázisnak megfelelően)
✓ 1 mogyoróhagyma
✓ fél kígyóuborka
✓ 2 gerezd fokhagyma
✓ 1 evőkanál ecet
✓ 2 evőkanál olívaolaj
✓ ízlés szerint só és bors

Elkészítés:

✓ Apróra vágjuk a hagymát, fokhagymát, paprikát és az uborkát. (félreteszünk egy kis uborkát a díszítéshez)
✓ Felforralunk egy edényben vizet, majd a forrásban levő vízbe tesszük a paradicsomokat 20 másodpercre. Így könnyedén le tudjuk húzni a héját.
✓ A zöldségeket leturmixoljuk a hámozott paradicsomokkal és az ecettel. Hozzáadjuk az olívaolajat és sóval, borssal ízesítjük.
✓ Tálalás előtt hűtőbe tesszük 1 órára a levest, majd uborkakockákkal díszítjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük